Over EuroLeafs

Bij ons vind je al je Planten, Bloemen en Woonaccessoires!

Planten onze grote passie!

Planten & Bloemen houden van mensen en wij houden van Planten & Bloemen!

Planten, groot of klein, voor binnen of buiten zijn onze lust en ons leven. In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan over planten en hun benodigde verzorging.

Onze passie voor planten en onze persoonlijke ambities hebben ons doen besluiten om planten & bloemen van hoge kwaliteit te gaan verkopen rechtstreeks vanaf de Nederlandse kweker. Wij, de 2 oprichters, komen zelf uit Nederland en zijn ons ervan bewust dat wij hier in Nederland zeer groot zijn in het kweken van Planten & Bloemen. Hier staan we zelfs internationaal bekend om.

Na adequaat marktonderzoek en een intensieve zoektocht naar de beste Nederlandse kwekers en leveranciers, konden we dan ook aan de slag.

Bekijk onze volledige catalogus

De mooiste planten

Onze unieke selectie van kwalitatief hoogstaande planten, bloemen en woonaccessoires en de sterke manier van verpakken en verzenden hebben er in geresulteerd dat wij inmiddels vele tevreden klanten hebben.

Dagelijks verblijden we dan ook heel veel mensen uit de gehele EU met de mooiste planten & bloemen van hoogstaande kwaliteit voor binnen of buiten. Mede door de mond tot mond reclame groeit ons klantenbestand gestaag en daar zijn we ontzettend trots op!

Waar wij in uitblinken!

  • Al onze planten komen direct en vers van Nederlandse kwekers;
  • Alle planten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit;
  • De planten komen in topconditie bij je aan, door de hoogwaardige, plantvriendelijke speciale dozen die wij daarvoor gebruiken. Al onze verpakkingen zijn bovendien vervaardigd van duurzaam recyclebaar materiaal;
  • Wij hebben een groot en divers assortiment, zodat je bij ons altijd slaagt;
  • We hebben een vriendelijke, deskundige klantenservice waar je met al je vragen terecht kunt. Bovendien is onze klantenservice zeer goed bereikbaar;
  • Wij hebben een zogenaamde ‘gezonde plant garantie’. Niet goed = geld terug;
  • Leuke acties waar je echt wijzer van wordt;
  • Ruime betaalmogelijkheden, waaronder ook achteraf betalen;
  • Gratis bezorging vanaf €49,95.

Tips en advies

Ook voor de verzorging van je planten en bloemen ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je zeer veel tips en advies over de beste verzorging voor je planten. Bovendien hebben wij een goed bereikbare, deskundige klantenservice, die je dagelijks graag verder helpen.

Klantenservice!

Wij werken uitsluitend met medewerkers die net als wijzelf beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van planten & bloemen. Heb je advies nodig over de keuze van planten of misschien de verzorging ervan? Schroom dan niet en neem even contact op met onze klantenservice. Wij zijn er dagelijks voor jou!

Klantenservice