Koffieplant (‘Coffea Arabica’) in ELHO Vibes Fold sierpot (zijdewit)

 25,76

Wist u dat de koffiebonen uit mijn rode bes komen? En dat koffie al 1.500 jaar geleden ontdekt is door een geitenhoeder? Koffie is dus een oeroud natuurproduct! In huis maak ik geen besjes, maar ben ik met mijn glimmend groene blad en houtige uitstraling ook zeker van sierwaarde voor uw interieur.

Hoogte: Hoogte 25 cm Diameter Pot: Diameter 14 cm

done Op voorraad - Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Artikelnummer: DG3-Vibes14-Wit Categorieën: , , , , , ,
  • Gratis thuisbezorgd binnen Nederland (* vanaf 49,95)
  • Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd in NL
  • Binnen 2-7 werkdagen thuisbezorgd in de EU
  • Rechtstreeks & vers van de Nederlandse kweker
  • 100% verse plant garantie
  • Vele betaalmogelijkheden, ook achteraf betalen!
Artikelnummer: DG3-Vibes14-Wit Categorieën: , , , , , ,

Over deze plant

Wist u dat de koffiebonen uit mijn rode bes komen? En dat koffie al 1.500 jaar geleden ontdekt is door een geitenhoeder? Koffie is dus een oeroud natuurproduct! In huis maak ik geen besjes, maar ben ik met mijn glimmend groene blad en houtige uitstraling ook zeker van sierwaarde voor uw interieur.
Chat openen
1
Vragen? Wij staan voor je klaar!
Hallo,
Waarmee kunnen we je helpen?